Bakkerij Klaas
Geen producten gevonden
Zoeken, ogenblikje ...
Toon meer resultaten

Winkelmandje

Afhalen
Beschikbare tijdsloten
Onder € 10,00 is er een servicekost van € 0,30.

x x
Servicekost
Korting
Uw totale korting:
Totaal
Totaal

Beschikbare tijdsloten

Hieronder kan u voor de geselecteerde datum zien welke tijdsloten nog beschikbaar zijn. U kan hier geen keuze maken. Na het invoeren van uw bestelling kan u het gewenste tijdslot selecteren (indien dit nog steeds beschikbaar is).

Logo We zijn open. Bakkerij Klaas
Welkom!

Standaard is dit product
Uitzonderlijk is dit product WEL beschikbaar op volgende datums:

 

Beste klanten,

 

Welkom op onze webshop! Hiermee hopen we het voor u als klant nog eenvoudiger te maken om een bestelling te plaatsen.

 

Voor u uw eerste bestelling kan plaatsten moet u eenmalig een account aanmaken. Dit doet u door rechtsboven op 'inloggen' te klikken. U ontvangt een mail, waarmee u uw account kan vervolledigen.

 

Er kunnen bestellingen geplaatst worden tot 19u de dag voordien.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail. Indien je deze niet gekregen hebt is er iets fout gelopen. Plaats je bestelling opnieuw, of contacteer ons gerust om dit samen te doen.

Indien u op zondag een bestelling plaatst en vooraf online betaalt, hoeft u niet aan te schuiven in de winkel om deze op te halen. U gaat dan naar de deur naast de winkel (Hulstedorp 14), daar zal u bestelling voor u klaarstaan. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw bestelling pas te betalen bij afhaling. In dat geval klikt u bij het afronden van uw bestelling op 'betaal later'.

 

Gelieve steeds uw bestelling en datum en tijd van afhalen goed te controleren voor u afrekent. Wanneer u bv kiest om uw bestelling af te halen vanaf 8u, zal deze nog niet klaarstaan om 7u. Twijfelt u wanneer u uw bestelling zal afhalen? Kies dan voor het vroegste uur. Op die manier hoeft u niet onnodig lang te wachten op uw bestelling.

Heb je een opmerking over je bestelling? Voeg deze dan toe bij je product, niet onderaan je bestelling! Zo zijn we zeker dat de opmerking ook goed bij ons terecht komt!

Een plastiek zak aanrekenen is wettelijk verplicht. Wij kunnen dan ook niet anders dan dit via de webshop ook door te rekenen.

Als u nog vragen heeft, aarzel niet om ons te contacteren!

 

Smakelijk!