Bakkerij Klaas

Winkelmandje

Afhalen
Beschikbare tijdsloten
Onder € 10,00 is er een servicekost van € 0,30.

x
Servicekost
Korting
Totaal
Totaal

Beschikbare tijdsloten

Hieronder kan u voor de geselecteerde datum zien welke tijdsloten nog beschikbaar zijn. U kan hier geen keuze maken. Na het invoeren van uw bestelling kan u het gewenste tijdslot selecteren (indien dit nog steeds beschikbaar is).

Logo We zijn gesloten. Bakkerij Klaas
Welkom!

 

Beste klanten,

 

Welkom op onze webshop! Hiermee hopen we het voor u als klant nog eenvoudiger te maken om een bestelling te plaatsen.

 

Voor u uw eerste bestelling kan plaatsten moet u eenmalig een account aanmaken. Dit doet u door rechtsboven op 'inloggen' te klikken. U ontvangt een mail, waarmee u uw account kan vervolledigen.

 

Er kunnen bestellingen geplaatst worden tot 19u de dag voordien.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail. Indien je deze niet gekregen hebt is er iets fout gelopen. Plaats je bestelling opnieuw, of contacteer ons gerust om dit samen te doen.

Indien u op zondag een bestelling plaatst en vooraf online betaalt, hoeft u niet aan te schuiven in de winkel om deze op te halen. U gaat dan naar de deur naast de winkel (Hulstedorp 14), daar zal u bestelling voor u klaarstaan. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw bestelling pas te betalen bij afhaling. In dat geval klikt u bij het afronden van uw bestelling op 'betaal later'.

 

Gelieve steeds uw bestelling en datum en tijd van afhalen goed te controleren voor u afrekent. Wanneer u bv kiest om uw bestelling af te halen vanaf 8u, zal deze nog niet klaarstaan om 7u. Twijfelt u wanneer u uw bestelling zal afhalen? Kies dan voor het vroegste uur. Op die manier hoeft u niet onnodig lang te wachten op uw bestelling.

 

Als u nog vragen heeft, aarzel niet om ons te contacteren!

 

Smakelijk!

 

 

Betaalde bestellingen

Omdat de geboorte van ons derde kindje stilaan dichterbij komt, zullen wij vanaf zondag 24 september geen bestellingen meer vooraf afrekenen. Zo willen we vermijden dat we heel wat telefoontjes en terugbetalingen moeten doen, moest de baby beslissen om plots iets vroeger te komen.
Vanaf dan zullen er dus op zondag geen zakken meer klaarstaan naast de bakkerij, maar we voorzien wel genoeg helpende handen om iedereen zo snel mogelijk te bedienen in de winkel!
Dank voor uw begrip!

Sluiten